2011-11-02

Kuva byggahus.se

Pitäisi olla pää kiinni tenttikirjoissa, mutta minkäs teet. Ajatukset jälleen ihan muualla. Naapurit ovat vihdoin päässeet aloittamaan rakentamisen ja seuraamme ikkunastamme heidän rakentamisen vaiheita. Ja kuuntelemme rakentamisen ääniä. Kivaa saada mukavat naapurit, ja kivaa päästä näkemään heidän kaunis talonsakin sitten aikanaan.

Tänään aamupalalla mietittiin, että seuraava talomme on yksikerroksinen. Ehkä jokin kuvan kaltainen... Saahan sitä haaveilla, vaikka kivassa talossa nytkin asutaan. Olemme sen verran levottomia, että tuskin tämä viimeiseksi jää.... :-)

5 kommenttia:

Bella kirjoitti...

Kerro minulle mitä opiskelet? ;)

Paula kirjoitti...

Moikkis kaunis Bella. Tällä hetkellä mediatutkimuksen aineopintoja, kulttuurihistoriaa, luovaa kirjoittamista ...... Katsotaan tuleeko ikinä valmista...... :-)

Bella kirjoitti...

Kuulostaa todella mielenkintoiselta! Tykkään kysellä mitä muut opiskelevat kun yritän nyt päättää että mitä tekisin tämän välivuoden jälkeen! :))

Paula kirjoitti...

Niin. Mullehan aikoinaan kävi just niin, että välivuoden jälkeen en vieläkään tiennyt mitä tekisin ja sit rakastuin ja lähdin miehen mukaan ulkomaille. Sitten tulivat lapset ja nyt opiskelen. Ja nautin suuresti. Tarinan opetus on, että ajatus kirkastuu ennemmin tai MYÖHEMMIN. Heh....

Anonyymi kirjoitti...

Hei, selailin kuviasi ja totesin meillä olevan kovasti samanlaisen sisustusmaun. Itse olen haaveillut Kannustalon Lato- tyyppisestä talosta ja samanlaisista metallisista kierreportaista & lankkulattiasta kuin teillä näkyy olevan. Olisi ihan mahtavaa saada isompikin kuva talostanne, mutta toki ymmärrän, jos et halua sitä tänne liittää.

Mukava blogi!

Johanna M.