2011-10-31


Harri Koskisen suunnittelemat Lento-tuolit lähtivät mukaani viime perjantaisesta Artekin varasto alesta. Hintaa niillä oli vaivaiset 20€ kpl. Tuolit olivat ystävällisen myyjän mukaan olleet jossain proggiksessa mukana ja olivat siksi hieman kolhiintuneita. Itse pidän elämänmakuisista kalusteista, meiltä löytyy muitakin kolhittuja yksilöitä. Ja laskeskelin, että vaikka tuolit maalauttaisi uudestaan, jäisi niiden hinta vielä varsin edulliseksi. Muotokieli on kaunis ja tuolit ovat tukevat ja mukavat istua. Tänä päivänä löytyy kaikenmaailman ystävämyyntejä ja myyjäisiä, joista saa designia mukavaan hintaan. Kannattaa pitää silmät auki. Sain samaisesta varastomyynnistä yhden hauskan jutskan synttärilahjaksi mieheltäni. Yksi jutska siis haavelistalta pois. Kuvia tulossa.

4 kommenttia:

tarzan kirjoitti...

Laittelin sulle neuvoa johonkin taannoiseen postaukseesi, kun kyselit apuja kuvien asettelusta tänn bloggeriin. Sulla ei ilmeisesti tule vanhoista kommenteista ilmoitusta, koska kommenteissa ei ole valvontaa? :)

MJ kirjoitti...

Hyvä löytö!
Ai, myynti on ollut taas. Voih, olen tehnyt sieltä löytöjä useamman kerran.. Nyt helsinkiläisenä kaipaisin tietty samaa tänne (ehkäpä sellainen onkin).

Paula kirjoitti...

tarzan, no ei tiettykään oo... :-) Mähän sanoin, että olen urpo. SInällään jo jonkinmoinen ihme, että tällaisella urpolla on edes blogi, hih....

Kiitos ihan valtavasti avustasi. Ja sun blogi on tosi kivan näköinen! Ja sitten tietysti seuraavaksi neuvot miten sait ne blogilistan täpin niin makeen näköiseksi??? :-)

KIITOSKIITOSKIITOS!!!

Mj, eikö!! Mä en ole tainnut pitkään aikaan ostaa mitään normihinnalla, kun aina jossain on joku myynti. Ja kuule, ens kerralla hyppäät junaan ja tulet tänne Turkuun ostoksille, tarjoan teet!! :-)

MJ kirjoitti...

Sopii. ;)