2011-11-08
I h a n a a. Tentti takana onnellisesti. Jännitän joka kerta hulluna, ihan turhaan. Jälkikäteen olo kuin maratoonarilla. No, nyt taas keskitytään muuhunkin kuin tentteihin. Vitran härpäkkeet sain synttärilahjaksi. Olin jo kauan haaveillut niistä, kun kampaajani ikkunassa ovat samanlaiset valkoiset. Läpinäkyvät olivat ehken vielä ihanemmat. Ne löysivät paikkansa viikonlopun aikana olohuoneen seinältä, joka kaipasi jotain. Olin kaavaillut seinälle jotain värikästä, mutta minkäs teet kun olen niin kovin väritön... Iltaisin niistä tulee seinälle maagisia varjoja.

7 kommenttia:

tarzan kirjoitti...

Heh, kiitti! Saat ne täpät juuri sen näköisiksi, kuin itse haluat: teet itse jollain kuvanmuokkausohjelmalla sellaset "täpät" kuin haluat ja sitten lisäät haluamaasi kohtaan gadgetin blogin ulkoasu-kohdasta: KUVA.

Tämän jälkeen lisäät gadgetiin tuon tekemäsi kuvan koneeltasi ja määrität kuvalle vielä linkin (eli esim. sen osoitteen, mistä blogisi tilataan blogilistalta/bloglovinista).

Silloin kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan tilaamaan blogin ko. sivustoilta.

Blogger ehdottaa myös tallentaessaan gadgettia, että kuva piennennetään tiettyyn kokoon (sopii kauniisti sivupalkkiisi), siihen kannattaa laittaa täppä, jolloin linkkikuvistasi tulee alkuperäisestä koostaan huolimatta samanlevyiset ja sivupalkkiisi nähden juuri sopivat. :)

Olehyvä, olehyvä, olehyvä! ;D

Paula kirjoitti...

Heeeeiiiiiii, voitko muuttaa meille???? Sustahan olis hyötyä ihan jatkuvasti. Eilen olin ihan hiilenä, kun en saanut millään yhden tiedoston muotoa muutettua, senkin olisit varmasti osannut....... Ja iso Kiitos tarzan, senkin ihana.

tarzan kirjoitti...

:D Eipä kestä, oot hassu! Muistan joskus monta vuotta sitten, kun räpelsin itse ekan blogini kanssa, eikä MISTÄÄN tullut MITÄÄN, niin olisin itse silloin niiiiin kaivannut apuja. Että aattelin sit kierrättää hyvää, josko se jossain vaiheessa tulis sitten omalla kohdalla vastaan ;)

Paula kirjoitti...

Hyvän kierrättäminen on tuonut ainakin mun kohdalle niin monta hyvää jutskaa, kuten nyt sinut!!! Eli hyvät teot kiertoon vaan!! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sä noi seinähärpäkkeet sait/tilasit ja paljo makso? Niin makeet

Paula kirjoitti...

Hei anteeksi, en ollut huomannut kommenttia aiemmin. Härpäkkeitä myy ainakin Artek, ja maksaa muistaakseni jotain n. 140€ laatikko. Siinä on aika lailla niitä. Sain vielä toisellekin seinälle pienemmän setin tehtyä. Mulla kävi mieletön mäihä, kun olin haaveillut niistä pitkään ja sitten näin ne Artekin varastomyynnissä 69€ laatikko. Olin ihan fiilareissa! Ne tosiaan on niin makeet!!

Anonyymi kirjoitti...

Missä on artekin tehtaanmyymälä? ois kiva itekki käydä :)Onks tossa sun seinällä yks laatikollinen härpäkkeitä??