2011-11-24

FilippaK:n mainos kolahti sähköpostiin ja katse kiinnittyi hopeiseen hameeseen. Se on aivan ihana. Ehkä tulevalla Hesan reissulla pääsisi kokeilemaan livenä. Se vaan olisi juuri sellainen monikäyttöinen,  muunneltavissa oleva arkeen tai juhlaan. Sellaisiin vaatteisiin olen koettanut viime aikoina panostaa, sillä elämä on miltei jatkuvaa arkea eikä juhlakamoja pääse tarpeeksi käyttämään. Vaatekaapissa pärjää oikeastaan aika vähällä, kun onnistuu hankkimaan juttuja, jotka mätsäävät. Hopeahame menisi kivasti muhkeiden neulepaitojen kanssa kuin myös juhlavan valkoisen kauluspaidan etc.... Eli on mulla vaatehaaveitakin, vaikka blogissa kotijutut pääsevät paljon esille. Vaatteita tosin ei ole tullut paljoa osteltua, kun talo on syönyt kaikki liikenevät pennoset. Ja ihan hyvä näin. Sitä huomaa mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei, kun joutuu priorisoimaan.

Huomenna juhlitaan kaveria. Tiedossa takuuhyvää seuraa Naantalin ja Kuopion kanssa <3 Ja lauantai ja sunnuntai jännätään luistelevia jääprinsessoja. Kivaa loppuviikkoa kamuset!

3 kommenttia:

I May Say kirjoitti...

Hassua tosiaankin on, että joskus jokainen "rätti" kuumottaa ja jokaista "tarvitsee". Ja välillä pärjää hyvinkin vähillä ostoksilla. Itse olen hoitovapaalla, enkä juuri nyt koe tarvitsevani mitään uutta. Ostin uudet nilkkurit 1 kk sitten ja nyt on kaikki tarpeet vähäksi aikaa tyydytetty.

Ja jostain kummasta syystä en suostu ostamaan mitään uutta kotiinkaan. Kaikkea on. Ja jos ei ole, ei sitä tarvita.

Voisiko tosiaan olla niin että kaikki tarpeellinen on tässä ja nyt?! :)

Mukavaa viikonloppua! Tico, tico!

Paula kirjoitti...

Hei I May Say, nyt sitten rutista tuota tunnetta, sillä jotenkin tuntuu, että aina on jotain mitä tarvitsee ja haluaa. Ja tavarat kuumottaa, kuten osuvasti ilmaisit.

Ollaan onnellisia, ticot sullekin!! :-)

Minna.K kirjoitti...

Minä taas kävin eilen Gaudetessa himoitsemassa tuota kuvan paitaa ja acnea Filipan lisäksi. Huokaus.