2011-11-27


Ensimmäistä adventtia vietellään koristellen pikkuisen jo joulua kotiin ja hörppien lämmintä glögiä. Ystävältä saatuihin mariskooleihin laitoin söpöset hyasintit ja sammalta. Haaveilin tänään kranssien vääntämisestä, mutta kaatosade taisi vesittää kranssiaskartelut. Keskitytään siis käpertymään vilttiin takkatulen ääressä ja herkuttelemaan myöhemmin joulutortuilla. Omiin lemppareihin tulee omenamarmeladia ja valion vaniljarahkaa, naminami....

2 kommenttia:

piikkipaatsama kirjoitti...

Hei, oon jo kauemman aikaa seuraillut blogia, mutten oo tainnut vielä koskaan jättää kommenttia... mutta nyt sen teen :)
Siis, laitoitko sä noiden hyasinttien alle ollenkaan multaa vai vain pelkkää sammalta? + onko sulla kokemusta, että kauanko noi pysyy hengissä?
Mukavaa joulun odotusta :)

Paula kirjoitti...

Moikka piikkipaatsama! En laittanut mitään alle eli purkista pois ja toisesta jouduin vähän jopa juuria ottamaan irti, että mahtui. Kestää n. pari viikkoa, jos ihan nupussa laitat. Nämä ovat mun toinen satsi, kun tykkään hyasinteista niin kovasti. enkä siis kastele laisinkaan, hyasintille ei saa antaa vettä, vähän sama kuin tulppaanit, kasvattaa muuten vain vartta ja kukinnon nopeasti. sitten vain sammaleet päälle, tunkien :-) Mukavaa joulunodotusta sinullekin!