2011-10-23

Luksusta. Takka rätisee heti aamusta. Mukavahan tässä on ilman kiireitä aamuteetä ja blogeja nautiskella.  Upea Katri kaipaili asukuvia ja niitäkin on tulossa. Tulossa myös herttaisen Suvi m:n haaste haavehankinnoista. Ja niitähän löytyy. Nyt nautinnollista sunnuntaita!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi:) Tuo halkoteline on ihan super. Mistä se on hankittu?
Rakentamisvaiheessa mietimme takkaa nykyiseen asuntoon. Nyt ehkä hiukan harmittaa ettei takkaa asennettu. Onneksi kuitenkin mökillä voi aina laittaa aidon tulen palamaan:)

Paula kirjoitti...

Halkoteline on Ikean, ostin sen muutamalla eurolla Ikean poistonurkkauksesta jokin aika sitten. Mä tykkään siitä, ei ihan tavanomainen. Takka on ihan mun juttu. Ollaan kuules kesä tehty polttopuita itse kaadetuista puistamme lihakset kipeinä, jotta talvella saa poltella. Aidossa tulessa vaan on sitä jotain. Ja mökillä tietty siinä on vielä ihan oma taikansa... :-)

JohannaL kirjoitti...

Täällä uusi lukija ilmoittautuu. Linkitinkin blogisi omaan raksablogiini.

Paula kirjoitti...

JohannaL, sydämellisesti tervetuloa. Kävin kurkkaamassa molemmat blogisi. Oletpa taitava ompelemaan ja askartelemaan! Ja talokin valmistuu... Me ollaan muuten asuttu ennen tätä taloa 10 vuotta Kannustalojen Onnelassa... Teille tulee varmasti ihana koti! Tsemppiä rakentamiseen :-)

Anu kirjoitti...

Olisin kiinnostunut teidän takasta, kenen valmistajan se on. Olisi kiva, jos muutenkin päivittäisit blogiasi :)
Mukavaa syksyä!