2011-10-21


Nyt kattamaan pöytää hampurilaiskestejä varten. Omatekemät on niitä parhaita!

Ps. Pöytä olisi ollut katettuna jo aikoja sitten, jollen olisi alkanut "leikkiä" bloggerin ja html-koodin muokkaamisen kanssa. Kuvat ovat rasittavan pieniä ja ajattelin näppäränä tyttönä suurentaa pohjaa. No, ei se ollutkaan mun laiselleni tunarille ihan niin helppoa. Hampurilainen sille, joka tulee tekemään tän mun puolesta :-) Viisaat neuvotkin otetaan nöyrinä vastaan... Mä oon niin urpo!! :-D

5 kommenttia:

suvi m kirjoitti...

Oi kuinka kaunis ruokailutila! Aivan upeaa!

Hampparit kuulostaa niin herkullisita. Tulee ihan nälkä! ;)

Onko sulla käytössä vanha vai uusi blogipohja? Siinä uudessahan on sellainen helppo käyttöliittymä, jossa voi säädellä blogin ulkoasua jonkin verran. Vanhan pohjan muokkaamiseen suosittelen googlettamista. Niin olen aina löytänyt avun omiin blogger-ongelmiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kääks! Miten en ole bongannut että olet jatkanut bloggaamista. Voi minua.
Nyt kuitenkin lisäsin heti sinut oman blogin finns do it better listaan jonka kautta yleensä blogeja luen:)
Kivaa että pääsen taas seuraamaan huippublogiasi:)
Ja vaikka aiotkin ilmeisesti kirjoitella enemmän kotinne tyylistä kuin omastasi, niin toivorikkaana odottelen sinun asukuvia!:)

Paula kirjoitti...

Suvi m, kiitos. Musta tuntuu, että bloggerikin on mennyt eteenpäin mun "poissaollessa" eli en hölmö edes tiedä onko tämä vanha vai uusi. Sain muutettua html-koodia tuskaisen taistelun jälkeen ja nyt kuvat ovat ainakin vähän isompia :-) Ja google auttaa joo onneksi!

Katri, kivaa, että löysit tänne!! Suloinen Suvi on tainnut pitää siitä huolen, että kaikki tietävät, että garderobi päivittyy. Asukuvia tulee taas varmasti, joskin kotijutut ovat pinnalla päästyämme juuri muuttamaan. Ja kiitos ihanista sanoista!! Voi miten mulla on ollut teitä ikävä ihanat!!!!

tarzan kirjoitti...

Oliko sulla kuvien kanssa ongelmana koko vai mikä? Senhän saat ratkaistua sillä, että laitat kuvan aina tekstieditoriin alkuperäisessä koossaan, etkä esim. isona, pienenä tai suurimpana.

Itse siis muokkaan omat kuvani aina leveydeltään 700:n pikselin kokoisiksi, sitten laitan tekstieditorissa ne vain alkuperäisen kokoisiksi ja voila, ne ovat kaikki aina yhtä leveitä! :)

Oman blogipohjasi mittasuhteita - sivupalkin ja tekstipalstan leveyttä esim. - voit muokata blogin ulkoasu-kohdasta asetuksista ja sieltä esikatselet vain pohjaasi, samalla, kun kokeilet sulle sopivan koon. Mun pohjan leveys taisi olla n. 950 pikseliä ja sit sivupalkki kai 250, jos oikein muistan.

Käy kurkkimassa mun blogista, jos kaipaat nähdä "livenä" nuo mittasuhteet, mistä kerroin. Toivottavasti jeesasi! :)

Paula kirjoitti...

KIITOS IHANA!!!