2011-10-24


Jihhuu! Eilinen pikakierros kirppiksellä tuotti tulosta ja kävelin kirjaimellisesti ketunhäntä kainalossa kotiin. Olen jo kauan etsinyt laadukasta (second hand) turkiskarvaa, jota voi sitten käyttää takkien hupuissa jne. Monissa tosi kivoissakin takeissa on aivan kamalan näköisiä turkista jäljitteleviä karvakyhäelmiä, joiden takia takki on jäänyt kauppaan. Tosin mikään ei ole sen parempaa kuin hyvä feikkikarva, ei takissani ole PAKKO olla aitoa turkista. Ja nyt turkisvastaiset, olkaa kilttejä. En ole paha ihminen, vaikka ostinkin aidon turkiksen neljällä eurolla kirppikseltä. huomaatteko, olen innoissani löydöstäni, mutta kauhuissani lytätäänkö nyt aivan moraalittomana.... :-) Löysin myös pojalleni aivan miltei tuliterät vihreät Crocsit, vanhimmalle tytölle kivan neuletakin sekä yhden  aikas kivan pikkulöydön kotiinkin. Kuvia siitäkin, kun vain ehdin. Nyt hymyä huuleen, on aurinkoinen maanantai!

2 kommenttia:

Malia kirjoitti...

Oi miten hieno! Kyllä tuo kelpaa kietaista kaulaan :) Kirppikseltä voi tosiaan tehdä hyviä löytöjä, pitäisi käydä useammin.

Paula kirjoitti...

Hei mä oon ihan fiilareissa tästä! Kaapissa löytyy yksi parka, jonka karva on kuin uitettu majava. Takki kuitenkin muuten kiva, elikäs tällä puhallan siihen vähän uutta elämää ;-)

Oikeasti tosi harvoin löydän kirppikseltä mitään. Olen aina ihmetellyt, kun jotkut tekevät vaikka mitä ihania löytöjä. Joskus kuitenkin onnistaa! :-)