2010-07-05

Tyttöjen valtakunta
H&M Homen sivuilta netistä löytyi superalelöytö. Tyttärille nimittäin uudet päiväpeitot piristämään huoneita ja hinnaksi jäi hippasen alle kymppi. Laatu ei nyt varmasti ole niin kaksinen, peite aika ohut, mutta hintaansa nähden aivan loisto. Ja nyt voi huoletta pitää niin kauan kunnes olisi kiva vaihtaa värimaailmaa jne... Tyttärien huoneet melkoisen identtiset, toisella tytskyllä sama lamppu valkoisena ja Mukana myös Paul Frankin kellosta napattuja värejä, mm. turkoosia. Uusista tulevista huoneista molemmilla on jo selkeä visio, toinen haluaa vihreää ja toinen vielä enemmän pinkkiä. Poika ei halunnut jäädä yhtään huonommaksi ja ilmoitti maalaavansa huoneensa keltaiseksi ja lilaksi... :)

12 kommenttia:

suvi m kirjoitti...

Tosi kaunis tytön huone ja tuo Paul Frankin kello on aivan ihana! Ja olipas loistolöytö ne H&M päiväpeitteet.

Meillä poika haluaa varmaan vihreän sävyisen huoneen, kun se on nyt niin ykköslempiväri. Voisin kuvitella, että tyttömme haluaa vaaleanpunaista, mutta ihan varma ei voi olla, kun hän on niin pieni.

Paulis kirjoitti...

Suvi m, kiitos, lasten huoneet ovat omaankin mieleen. Ei liian imelää, mutta kuitenkin väriä ja raikasta. Itse pidän valkoisista seinistä ja siitä, että sisustusta väritetään sitten tekstiileillä yms. Vähän kauhulla odotan pienien sisustajien intoa, tuli luvattua, että saavat vaikuttaa omiin huoneisiinsa. ;)

Itsekin pidän vaaleanpunaisesta, kunhan se on kunnon vaaleanpunaista, rumiakin sävyjä löytyy myös tästä väristä. Vihreää vierastan, mutta katsotaan kuinka käy.. Ehkä jokin vedenvihreä tai turkoosiin shiftaava...

Josefiina kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia, kiva tytön huone. :) Varsinkin tuo lamppu ja tyynyt ovat ihania! :)
-Josefiina

Hanna kirjoitti...

Aivan upealta näyttää! Voikumpa meidänkin lasten huoneet olisi joskus noin siistit :)

Paulis kirjoitti...

Josefiina, kiitos! :)

Hanna, eivät ne meilläkään aina ole, eikä kuulukaan olla. Nappasin kuvan siivouspäivän päätteeksi... ;)

MJ kirjoitti...

Kivannäköinen huone! Pojan huoneesta olisi kiva nähdä myös inspiraatiokuvia.

Hih. Olen lukenut blogiasi jo pitkän tovin, mutta ilmeisesti vähän puolihuolimattomasti, kun en pojasta tiennytkään.

Paulis kirjoitti...

MJ, poikaparka on joutunut varttumaan kolme ensimmäistä vuotta täysin isosiskojen vaikutuksen alaisena. Hänellä ei ole vielä omaa huonetta, vaan joutuu jakamaan huoneen keskimmäisemme kanssa. Eikä hän ole oikein osannut omaa tilaa vielä vaatiakaan. Uusi koti valmistuu vuoden päästä ja sinne sitten poitsulle oma soppi, varmaan mustaa, valkoista ja jotain tehosteväriä. Ja jotain hauskaa, ehkä fotoprinttitapetti, tai jotain... :) Tytöistä tulee täällä ehken useammin mainittua, mutta yhtä rakkaita ovat kaikki... :)

Tanja kirjoitti...

oi että, ihastuin ikihyviksi blogisi värimaailmaan<3 ihanan tyttömäistä ja ah niin vaaleanpunaista. Kivaa piristystä syksyyn :)

Terkkuja!
-Tanja

http://tanjasvita.blogspot.com

Lu kirjoitti...

love this clock!
we have the same interesting...if you want to visit my blog you make me happy!
Lu

http://luanadesign.blogspot.com/

MJ kirjoitti...

Olisipa kiva kuulla sinusta piiitkästä aikaa!

S kirjoitti...

ihana lastenhuone!
blogissani on jotain sinulle :)

Anu kirjoitti...

Hei, olis tosi hienoa, jos päivittäisit taas blogiasi :)