2011-09-21

Hei armaat!

Piiiiiiiitkästä aikaa! Viime postauksesta on tosiaan vierähtänyt. Apua, ihan jänskättää jotenkin "olla täällä". Jotkut ihanat olivat käyneet huhuilemassa ja tulin nyt tänne fiilistelemään, josko garderobi alkais taas heräilemään sadan vuoden unestaan. Elämä on ollut kovin kiireistä ja kuvassa istuskelen vastavalmistuneen talomme olohuoneessa sohvapöydän ääressä. Tästä on tullut iltaisin ihan lempipaikka, saa itsekseen lukea lemppariblogeja ja hörppiä teetä, kun toiset tuhisee alakerrassa ja mies katsoo alhaalla telkkua.

Aloitin blogini joskus aikoinaan ajatuksena jakaa toisten samanhenkisten kanssa ajatuksia tyylistä, muodista ja kaikesta mahdollisesta kauniista hömpästä. Tällä hetkellä elämä on sen verran kiirusta, että kaapista heitetään ekat käteen sattuvat päälle ja toivotaan, ettei ollut ihan kauhea tyylimoka. Uuteen kotiinkin on tullut hankittua enemmän kivoja juttuja kuin vaatekaappiin. Rakentamisen vuoksi sisustus on tällä hetkellä suurempi intohimo kuin vaatteet ja muoti. Saako garderobissa siis höpistä milloin mistäkin ihanasta ja kauniista?

7 kommenttia:

suvi m kirjoitti...

Voi onpa mukava kuulla taas sinusta!!! :) Odottelen innolla juttujasi, olivatpa ne sitten mistä aiheesta tahansa.

Minulle kävi samoin: rakentamisen myötä kiinnostus suuntautui entistä enemmän sisustuksen puoleen, joten luonnollisesti se heijastuu tähän blogi-harrastukseenkin.

Tervetuloa takaisin!!!! :)

Paula kirjoitti...

Samoin ja kiitos! Olin ihan unohtanut miksi tää onkaan niin hauskaa!

blogi varmaan muuttuu muutenkin. Mulla on ihan oikeasti aika kortilla tätä nykyä. Lapset vievät iltaisin harrastuksineen ja läksyineen aikaa enemmän kuin aiemmin ja sitten pitäisi jaksaa iltaisin opintojakin viedä eteenpäin. Mutta yritetään hengästymättä ;-) Kivaa olla täällä.

Malia kirjoitti...

Ihanaa kun palasit <3 ja kirjoita mistä vaan, kaikki on kivaa!

Anu kirjoitti...

Tosi mukava, jos päivität taas blogiasi :) Mä kävinkin huikkaamassa edelliseen postaukseen toiveen blogin jatkosta.

I May Say kirjoitti...

mahtavaa; you're back!

kirjoita mitä lystäät; mä seuraan kylllä höpinöitä kuin höpinöitä :)

Paula kirjoitti...

Saamanne pitää, senkin ihanat. :-)

MJ kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa!
Kyllä mä luen mielelläni myös sisustuksesta.