2010-07-01

Tea-party!


Läheiseni tietävät, että rakastan teetä. Kahvia en ole koskaan opppinut juomaan, takana on yksi traumaattinen kahvipöytäkokemus, jossa en nuorena tyttönä kehdannut sanoa kahvia kaataneelle emännälle ei kiitos, kun kahvi oli jo kaadettu. En tajunnut laittaa joukkoon edes maitoa ja sokeria... Vieläkin puistattaa... :)

Kaikkein läheisimmät tietävät, että en ole juonut enää muutamaan vuoteen muuta kuin vihreää tai valkoista teetä. No, tiukassa paikassa juon kyllä muutakin, mutta mieluiten en. Olinkin aivan innoissani , kun yksi ystävistäni yllätti taivaallisella lahjalla. Ja katsokaa miten herkullisen kauniita pakkaukset ovat!! Tähän Pukka- merkkiseen teehen ystäväni oli tutustunut Sveitsissä asuessaan ja törmännyt samaiseen Pukkaan Luomuidylli-nimisessä (humalistonkadulla) kaupassa täällä Turussa. Tee on tehty puhtaista yrteistä ja maku on sen mukainen, taivaallisen hyvää! Pinkissä Love-teessä maistuu hennosti lakritsanjuuri, vihreä tee oli suloisen pehmeää ja Pleasure rauhoitti mukavasti iltasella ja maistui kanelille. Tässä oiva pieni tuominen teestä pitävälle!!

5 kommenttia:

Violette kirjoitti...

Sulla on ihana ystävä! Näitä voisin kokeilla, vaikka vannoutunut kahvinjuoja olenkin. Kahvissani pitää olla maitoa, mutta ei missään nimessä sokeria, silloin ei mene alas:(
Teepakkaukset ovat muuten niin kauniita, että käyvät lahjaksi sellaisinaan.

Paulis kirjoitti...

Violette, minua on siunattu maailman ihanimmilla ystävillä! Ja pakkaukset tosiaan ovat aivan mielettömän hienoja, oli ihan pakko jättää keittiöön esille... :)

Malia kirjoitti...

Mun tekisi mieli aina alkaa teenjuojaksi, kun näen noin ihania paketteja. Talvisin välillä tulee keitettyä iltateet, mutta se tapa jää aina keväisin. Tosin mun lemppariteetä on pussiversio Earl Greystä :)) todellisen teentuntijan kauhu varmaan.

Paulis kirjoitti...

Malia, nää oli kyllä aivan ihania, kaikin puolin! Olen teenjuonnin aloittanut siitä Earl Greystä, joten en ala nyt halveeraamaan... ;) Jos olisit sanonut pitäväsi Liptonin tavallisesta teestä, olisin saattanut jotain sanoa :D Ja hei, eikös monesti lehdissä käy niin kun sokkona testaillaan "hyviä" ja "huonoja" tuotteita, niin monesti ne huonot yllättäen voittavatkin... who knows...

Inaria kirjoitti...

Kiitos vinkista. Itsekin olen innokas teen juoja. Kahvi on vaan niin hirveen makuista, etta kartan jopa suklaata sen vuoksi. Ne maistuu lahes samalta. Yack!