2010-06-30

Mainoksen uhri


Taistelu huonokuntoisia kynsiä ja kynsinauhoja vastaan jatkukoon. Viimeisimpänä aseena tässä väsyttävässä taistelussa tuli testattua Gloriasta bongattua Diorin Creme Abricotia, joka on siis kynsinauhavoide. Tuotetta hehkutettiin palstalla, missä toimittaja kertoo mitä käyttää ja mitä kokeili, uudet suosikit jne. Diorin uskollisena ystävänä ilahduin toimittajan kertoessa rasvan olevan ihanan hoitavaa ja yleellistä ja plussaa tietenkin tippui myös kauniista rasiasta ja rasvan herkullisesta väristä. Mutta... Ostettuani tuotteen ja kokeiltua sitä, en voi muuta sanoa kuin, että suuri pettymys. Aivan kauheaa tähmää, joka ei imeydy tämän elämän aikana, eikä lopulta lähde edes pyyhkimällä (eikä kahdella saippuointi kerrallakaan) vaan värjää kynsinauhat oransseiksi jämähtäen siihen. Tjaa, no, saattavat kynsinauhat olla tapahtuneen jälkeen sitten pehmenneet, mutta itselläni meinasi mennä järki moisessa projektissa. Eli jos jollain on hyväksi havaittu, ja nopeasti imeytyvä kynsinauhatuote, saa vinkata!! Tämä puteli pääsee minulla ainoastaan koristeeksi! Ja opiksi otetaan (jälleen), kaikki ihanuudet eivät toimi kaikilla!

8 kommenttia:

Malia kirjoitti...

No voi voi, mua joskus myös pännii kun menen innoissani ostamaan jonkun hehkutetun tuotteen ja siitä ei ole itsellä mihinkään. Nykyään olen oppinut vähän, ja sorrun harvoin mihinkään tutusta poikkeavaan.

Paitsi just tänään manailin, miksi ostan muita kun Chanelin ja YSL:n kynsilakkoja. Raivostuttaa Opit ja Essiet ja muut, jotka ei lähde kunnolla kynsistä, siis kun on kyse vähänkään värikkäämmästä versiosta. Nytkin kynnet on hinkkaamisen jälkeen reunoista vielä vähän punaiset Opin jäljiltä. Ymmärtää kyllä miksi jotkut lakat maksaa enemmän :)
Heh, sori paasaus, mutku se tapahtui just ja sopi tohon sun juttuun.

Mutta mutta, joskus kun olen jaksanut hoitaa kynsinauhoja, olen käyttänyt niitä kynän mallisia juttuja. Mutta nyt en muista mikä se merkki oli...joku kynsihoitosarja jota manikyristit käyttää. Se aine oli helppo laittaa ja imeytyi heti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen joskus vuonna miekka ja kirves (ainakin 10 vuotta sitten) käyttänyt tuota ja on tosiaan todella sotkevaa tavaraa - eikä edes erityisen tehokasta.
Aivan ehdoton on rasva nimeltä a-creme. Vähemmän hehkeä ruskea lasipurkki, ostopaikkana luontaistuotekauppa. Mutta purkin sisältö on uskomatonta tavaraa, tuo on ainoa, millä olen saanut kynsinauhat kuntoon - ja kynsinauhani ovat olleet järkyttävät!

Tuo rasva sopii kaiken lisäksi ylipäänsä käsivoiteeksi - on meillä käytössä yleisenä kosteusvoiteena, atoopikko-perheen ainoa pelastus!

Paulis kirjoitti...

Malia, Mä myös yritän viisastua. Mietin esimerkiksi, että miksi en kokeillut tätä jo kaupassa, sillä jos olisin, en olis sitä ostanut!! Mur... No, tulipahan kokeiltua... Hyvä muistutus, että älä astu joka miinaan.. :)

Mä ostin kanssa ekaa kertaa joku aika takaperin yhden YSL:n lakan ja tykkään siitä melkeis enemmän kun Chanelin lakasta. Ehkä mun kynsissä aavistuksen verran vielä kestävämpi. Ja joo, olen tullut samaan tulokseen, OPIT ja Essiet ovat jääneet pois, kun on saanut kokeilla parempaa lakkaa. Eikä tarvitse hinkuttaa pois, lähtee pyyhkäisyllä! Nyt mäkin taidan paasata!!! :D

Täytyy yrittää löytää jotain parempaa tavaraa näihin käsiin. Olen jo syönyt vitamiinit ja yrtit ja alan uskoa, että kauniit kädet ei vaan ole mun juttu... ;)

Anonyymi, kiitos vinkistä!!Meillä myös yksi pieni atoopikko, jonka iho muuten tykkää Body Shopin vartalovoista. Imeytyykö tuo a-creme hyvin? Täytyy tutkia asiaa...

Anonyymi kirjoitti...

Mavalan pikkupurnukka on loistavaa tavaraa ja maksaa about kympin!
Eva

Anonyymi kirjoitti...

minä oon käyttäny apteekin bepanthea (punainen) toimii ainakin mun ei niin hirveen huonokuntoisiin kynsinauhoihin.

Paulis kirjoitti...

Eva, olen avoin kaikelle, täytyy testata!

Anonyymi, bebsua olen laittanut monesti myös, tosiaan pehmentää. Haluaisin nyt vain löytää nopeasti imeytyvän ihmeaineen, joka tekisi saman...

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile näistä, josko löytyisi sinun kynsinauhoillesi sopivaa...Essien apricot cuticle oil(kynsilakkapullo, ja lakata voi suoraan päälle!), OPI avoplex cuticle oil(tuubissa pensselikärjellä), "geelimäinen öljy" joka kannattaa hieroa kynsinauhoihin sekä LCN kynä(tussi), joita löytyy ainakin lila ja mintunvihreä(sis. tea tree oilia). LCN kynää on mielestäni helppokäyttöisin. Ja tietty näitä tuotteita tulisi käyttää melko säännöllisesti :)

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

OPIn Avoplex cuticle on tosi kiva tuote ! On semmonen löysähkö geeli tuubissa, jossa on pensselimäinen kärki. Helppo levittää yötä vasten pensselillä kynsinauhoihin ja koko kynnelle, imeytyy kivasti eikä tosiaankaan värjää, kun on väritöntä ;)
Ja jos kynsille kaipaa vahvistusta, niin OPIn Nail Envy on ihan paras ! Mun entiset liuskottuvat ja katkeilevat kynnet on nyt pari kuukautta jo pysyneet kauniina ja pitkinä. Saa nähdä mitä talvella tapahtuu, kun kynnet (ja iho) alkavat taas kuivua, mutta nyt mennään ainakin näillä. :)