2010-06-28

Villaa kesällä


Neuletakki Filippa K, mekko Hunky Dory, läpyt Tory Burch, aurinkolasit Ray Ban

Brrrr... Aika viileitäkin päiviä on tähän kesään mahtunut. Oli pakko kaivaa Filipan villatakki kaapista, niin jäätävä tuuli puhalsi eilen päivällä. Villa tosin on siitä nerokas materiaali, että se hengittää, eli tukahduttava olo ei tule, vaan sopivasti lämmitetty! Psst, sama neuletakki löytyi Stockan alesta, ainakin upean sähkönsinisenä. Saatan vielä katua, etten sitä napannut mukaan..

11 kommenttia:

Nuheila kirjoitti...

Kiva asu!
Pidän valkoisen ja harmaan yhdistelmästä asustettuna mustalla.

Mukavaa viikonalkua!


Nuheila

Paulis kirjoitti...

Nuheila, niin minäkin. Ja tässä neuleessa harmaa on vielä hieman mutainen harmaa, se erityisesti toimii. Mukavaa viikonalkua sinullekin sinne!! :)

Paulis kirjoitti...

... korjaan: saven harmaa... ;)

Malia kirjoitti...

Minäkin pidän tuosta asusta kovasti! Sulle sopii niin hyvin tuo Filipan villismalli :)

Oi kun tästä viikosta tulisi niin lämmin, ettei villaa tarvittaisi, toisaalta mulla ei ole sitten mitään päällepantavaa, heh, jotenkin sitä ei osaa ostaa hellevaatteita.

Hauskaa viikkoa!!

Lilou kirjoitti...

Oi miten kiva asu! ihanan rento! Ja villis on pop, itsekin "edustin" juhannuksena harmaassa villatakissa, tätä tää on, Suomen kesä ;) Nyt onneksi näyttää ikkunan ulkopuolella olevan lämpimämpää, toivottavasti pääsen itsekin ulos iltasella, kun pienen potilaan hoitaja vaihtuu.

suvi m kirjoitti...

Ihanan kepeä kesäinen mekko! Olen pari kertaa käpälöinyt noita Filipan villatakkeja, mutta päätin lykätä hankintaa syksyyn. Mutta kyllähän Suomen suvessakin villatakkia tarvitsee, valitettavasti. ;)

Paulis kirjoitti...

Malia,kiitti! ostin (näitäkin) villiksiä kaksi toissa talvena ja täytyy sanoa, että huippuja ovat! Odotan jo syksyn uusia värejä vesi kielellä, pari uutta on saatava... :) Laatu on verraton ja lyhyiden hihojen puolesta menevät loistavasti kepeämpinäkin villiksinä kesällä!

Lilou, mulla on pitkän farkkukauden jälkeen menossa tyttömäinen kausi ja olen viihtynyt kepeissä ja ilmavissa puuvillamekoissa aina, kun ihana Suomen suvi on vain sallinut. Toivottavasti vielä kauan...
Toivottavasti rokko alkaa pian jo hellittää ja pääsette nauttimaan kesästä!!

Suvi m, suosittelen näitä lämpimästi, olen pitänyt paljon, eikä nyppyjä näy! :)

Bella kirjoitti...

Oletko löytänyt tuota ruotsalaista hunky dory merkkiä täältä suomesta vai onko ostettu lahden toiselta puolelta? ;))

Täti joka on asunut ruotsissa muutti äskettäin takaisin tänne koti suomeen. Ja hän pitää merkistä oikein paljon ja kysyi jos tiedän mistä sitä esim Helsingistä saisi. Täällä Suomessahan melkein vain nuo ruotsalaiset enemmän androgyyneset merkit löytyvät aika monesta kaupasta mutta noita enemmän "romanttisia" merkkejä ei niin kauheasti!:)) Ja itse en ainakaa ole törmännyt siihen täällä helsingisssä...

Paulis kirjoitti...

Bella, tykkään Hunky Dorysta tosi paljon, ja vaikka ovat tyttömäisiä ja naisellisia niin kuitenkaan eivät liian hörhelöitä. En ole Suomessa törmännyt missään, omani olen aina ostanut Ruotsista. Hunkyllä tosin nykyään myös aikas kivat omat sivut, joissa myös online store:
http://shop.hunkydory.se/web/Online_store_eu.aspx

Paulis kirjoitti...

Bella: Toinen merkki muutes, mistä pidän ihan älysti on Ruotsista myös bongattu ja hyväksi havaittu Rabens Saloner, jolla vähän Hunky Dorymaista vibaa... tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Mista olet nuo ihanat Toryt ostanut?
Jai niiiiin harmittamaan etten ostanut niita viime jenkkimatkalla...