2010-06-20

Dots


Mekko Acne, neuletakki By Malene Birger, korot Barbara Bui

Välillä on ihanaa päästä "tuulettumaan" arjesta. Ja ihanaa on laittautua ja pukea päälleen jotain, mitä ei normaalissa arjessa lasten kanssa tule päälle valittua. En tosin koe, että kotiäitiys tai äitiys on minkäänlainen este kivan näköiselle ja huolitellulle ulkonäölle, mutta mm. materiaaleissa on jonkinlaisia hmmm... sanoisinko rajoitteita. Silkki ei esimerkiksi ole herkkyytensä vuoksi ihan optimaalia arjen pyörityksessä. Ja siksipä olinkin niin iloinen, että sain "syyn" pukea ylleni rakastamani Acnen silkkisen pallomekon/tunikan taannoiseen tyttöjen iltaan. Sen muoto on muhkea, mutta olemus ilmava. Rakastan.

10 kommenttia:

Malia kirjoitti...

Toi mekko, ja koko asu, on aivan ihana! Neuletakkihan on mahtava, tuollainen biker-mallinen ja silti naisellinen. Oih.

Paulis kirjoitti...

Kiitos Malia, neuletakki on niin mua (kuten toi pallohamekin)! Löysin Tukholmasta jokunen viikko takaperin, ja ostin myös myös mudan värisenä, kun en osannut päättää kumpi. Tykkään hirmusti, toimivat mielestäni myös farkkujen ja reilun teepparin kanssa... Ja hyvä, että tuli hankittua, Suomen suvi-illat ovat melko viileitä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo bikermallinen neuletakki! Tosi mainio näihin koleisiin kesäiltoihin. Nimim. toppatakissa grillataan Juhannuksen kynnyksellä:D

Paulis kirjoitti...

Tres chic, kiitos! Kesä tosiaan tuntuu kolealta, nyt tosin helteitä tiedossa, jee!! Mutta opetus on, että osta oikeasti kunnon talvi- ja syystakki, sillä saatat pahimmassa tapauksessa käyttää niitä vuoden ympäri... ;) Se sun öljykangastakki oli siis oiva valinta!!

Bella kirjoitti...

Hahha, juu ilman neuletta ei kyllä pärjää Suomen kesästä! ;)) Onneksi on kuitenkin luvattu helteitä, jee, jee! :))

Violette kirjoitti...

Tosi kiva asu! Mulla on sama taipumus, ostan kaksi tai kolme samaa mallia, jos en osaa päättää väriä. Onneksi useimmiten myös käytän niitä kaikkia;)

Sandaalisi ovat upeat. Kuka myy Barbara Buita?

suvi m kirjoitti...

Oi kuinka kiva asu! Minäkin ihastuin tuohon neuletakkiin.

I May Say kirjoitti...

kiva saada sut takaisin kirjoittajana :D

yhdyn kaikkiin edellisiin; biker-mallinen neule on kiva. ja mekko on ihana!

mukavaa juhannusta!

Paulis kirjoitti...

Bella, Kesti taas palata tänne blogiin... minne MUN elämä ja aika on kadonnut??? :) Kiitos ... Helteistä nautittiin tänään, mut juhannuksena taas vissiin palellaan... :)

Violette, kiitos, ja piti vielä sanoa, että mudan värinen on kuvassa, vai onko se nyt siis beige vai??? Toinen on luonnonvalkoinen, joka toimii kesäisenä villiksenä ihanasti.

Suvi m, kiitos, se on niin kiva mustakin! :)

I May Say, ihana sinä!! Ja kiva saada sua kommentoimaan!!!! Kiitos, ja suloista suvea sullekin!!! Ja muillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neule! Harkitsen ostoa itsekin netin välityksellä. Onko pientä vai isoa kokoa?