2010-06-23

Prinsseistä...


Viikonloppuna katsottiin tietenkin Victorian ja Danielin häitä. Sohvalta löytyi naisia/tyttöjä kolmessa polvessa. Vanhimmat siemailivat Fresitaa ja nuorimmat vadelma limua, mutta joka ainoa oli aivan yhtä haltioissaan tosielämän prinsessa unelmasta. Victoria oli mielettömän kaunis ja vaikka Daniel ei komeudessaan yllä Carlin tasolle niin sulatti hän sohvalla olijoiden sydämet aitoudellaan. Voi miten söpö pari, ihanan rakastuneita ovat!

Oman elämäni prinssin kanssa ollaan seikkailtu jo yli 15 vuotta. Hän ei ehken ole "täydellinen", mutta kaikkine ihanine vikoineen juuri sopiva minulle - ja mikä parasta - hän osaa yllättää tasaisin väliajoin pienillä ihanilla yllätyksillä... Yllä olevat korut ovat tämän hetken lempparit, ihanan söpöt, simppelit ja herkät. Kyllä Efva Attling osaa... :)

4 kommenttia:

suvi m kirjoitti...

Tosi kauniit korut. Ihanaa, että saat tuollaisia yllärilahjoja! :)

Prinsessahäät oli kyllä mukavaa katsottavaa. Hääpari oli niin aidosti onnellinen.

Paulis kirjoitti...

Suvi m, lahjoja on kiva saada ja myös antaa, eikä niiden tarvitse olla kalliita, ajatus on tärkein. Aika usein saan jonkun lempparilehden ja suklaata... :)

Lilou kirjoitti...

Ihana hääjuhla teillä on ollut siellä kotisoffalla :) Itse en harmi kyllä ennättänyt niitä katsomaan, mutta kuuntelin autoradiosta suorana. Ja herkisti sitäkin kautta, suloista!

Ja juu, nimenomaan, ihanaa on saada yllärilahja, jossa on ajatusta, kuten just vaikka lempilehti ja suklaata :)

Paulis kirjoitti...

Lilou, juuri näin! Ja lahjojen, vaikka ihan pienten sellaisten antaminen on ihanaa myös!