2010-05-31

Suunnitelmista...Olemme ostaneet tontin! Olen aivan innoissani tulevasta rakennusurakasta ja selannut hullun määrän lehtiä ja leikannut silmää miellyttäviä kuvia omaan "talokirjaan". Rakastan leikkelekirjoja ja leikkaa-liimaa-askartele-projekteja. Visuaaliset kuvat auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia, jotka toivottavasti tässä matkan varrella muokkautuvat omannäköisiksi. Arkkitehti on jo työn touhussa ja toivottavasti piirtää jotain mihin voimme rakastua. Tontin kalliot, männyt, sammaleet ja kauniit harmaat jäkälät ovat jo vieneet sydämemme. Nuori vinkura tammi on hassu poikkeus suurten mäntyjen joukossa. Tulevan talon alle jää suloinen mustikkamätäs ja upeat kielot, niitä suremme lasten kanssa. Naapurilta kuulimme, että talon takana alkavat hyvät sienimetsät. Eikä horisontissa siintävä merikään yhtään hassumpi ole... ;) Ihanaa, että oma koti odottaa ...

7 kommenttia:

Lilou kirjoitti...

WOW!!! Mieletön juttu! Varmasti aivan uskomattoman ihanaa suunnitella upouutta kotia! Nauti joka sekunnista! Ja onnea!

Malia kirjoitti...

Onnea onnea mahtava juttu!
Voi miten jännittävää onkaan varmaan tuo vaihe. Oma talo on kuitenkin se ultimate suunnittelupähkäilykohde :)

Violette kirjoitti...

Onneksi olkoon!!! Kuulen mielelläni aiheesta lisää! Minkä tyyppistä taloa teille suunnitellaan? Me saimme eilen lopulliset kuvat arkkitehdilta, mutta paljon pitää vielä tapahtua ennen kuin pääsen tekemään sitä mieluisinta, sisustamista. Hei muuten, tuleeko meille molemmille jatkossa raksablogit...;)

Bella kirjoitti...

Onnea!:)) Blogin teksti on todella pienikokoista, en tiedä jos vika on oman tietokoneen asetuksissa... mutta luuletko että yhtään voisit suurentaa ihan pikkasen blogin teksti fonttia! ;))

Paulis kirjoitti...

Lilou, kiteytit juuri jokaisen fiilikseni. Olen aivan innoissani juuri tästä fiilistely ja suunnittelu vaiheesta!!! Ja kiitos ihana!

Malia, kiittikiitti, tätä metsästettiin kolmatta vuotta. Olen nyt päässyt vaiheen yli, jossa haluan kaikkea ja visio kodista alkaa muodostua. :D Välillä täytyy jarrutella itseään kaikkien mahdollisuuksien ääressä. Mutta tää on niin hauskaa!!! Ja kunhan saadaan kuvat käteen taidan tulla sua konsultoimaan... ;)

Violette, kiitos myös sinulle!! Blogi ei ole tarkoitus muuttua raksa-blogiksi, mutta varmasti sisustusajatuksia täällä käyn vilauttelemassa aina silloin tällöin. :) Tai sitten raksablogi erikseen, hmmm.... Arkkitehdillä talo piirrettävänä parhaimmillaan, odotamme kuin joulua niitä kuvia... :)

Bella-kulta, kiitos vinkistä, muutan fonttia heti! :)

suvi m kirjoitti...

Onnea kovasti! Teidän tontti kuulostaa aivan unelmapaikalta! En malta odottaa raksapostauksiasi... :)

Paulis kirjoitti...

Suvim, jep, raksasta varmasti ainakin jossain muodossa asiaa! :)Ja kiitos!!