2010-05-25

Kevätjuhlia

Takki Zadic&Voltaire, Tunika Samsoe&Samsoe, Farkut Zara, Laukku MiuMiu, Huivi Trait, Baltsut Bruuns Bazaar
(Ja mites toi hullun katse ???? :D )

Toukokuun loppu on lapsiperheissä kiireistä aikaa, kun lennetään kevätjuhlista toisiin. Suvivirsi jotenkin koskettaa joka kerta ja tänään kyyneleet silmiin kirvoitti eskarilaisen laulama hiirilimpun kukkakimpun nyyttiin pakkaan-laulu, jossa lähdetään maailmalle, suuren taivaan alle. Arvatkaa kuka vollottaa elokuussa koulun portilla...

Viime viikonloppuna piipahdin Tukholmassa. Oli ihanaa nauttia terasseista ja katsella kauniita ihmisiä. Miten ne ruotsalaiset osaavatkaan olla niin huolettoman tyylikkäitä? Kuvassa kaksi Tukholman ostosta; Bruuns Bazaarin balleriinat, jotka ovat jalassa kuin vanhat Repetot, mukavat ja pehmeät, sekä kaulassa Traitin hauska tähtihuivi.

6 kommenttia:

très chic kirjoitti...

Ihana keväinen asu!:)
Ja tuo miu miu on niin herkku!

Violette kirjoitti...

Kuljen samantapaisissa komboissa mieluiten nykyään, ja juu, kevätjuhlista toiseen. Vedenkestävää meikkiä tarvitaan;) Yhdistelmäsi on tosi kiva.

Voisipa kuvata vieraita ihmisiä ja julkaista kuvat blogissa. Postauksesi sai mut heti kaipaamaan Tukholmaan!

Malia kirjoitti...

Ihanat sävyt tässä asussa! Huivi on todella söpö :) näyttää ihanan pehmoiselta.

Miuskan laukku näyttää todella upealta, tykkään tuosta nahan sävystä. Se käy kaikkiin asuihin ja kaikkiin vuodenaikoihin.

Bella kirjoitti...

Itse en tajua että ens viikko on viimeinen kouluviikko ja että kesäloma alkaa! Jotenkin tämä kouluvuosi on mennyt niiin nopeasti ja niin paljon on tapahtunut! Sekin on ihan hullua että ens vuonna oon jo abi! Kääk, muuta jotenkin myös todella vapauttavaa!;))

suvi m kirjoitti...

Ihania Tukholman ostoksia! Ja Miu Miu:n laukku on piste ii:n päälle.

Paulis kirjoitti...

Tre chic, miun MiuMiu on syötävä! Tykkään ihan hirmusti! Kiitos ihana!

Violette, niinpä! Eilen oli ihan poskilla meikit juu... ;)

Malia, kiitos ja huivi on jotenkin kaikessa överiydessään niin hauska. Ja pehmeä! Ja ruskeata laukkua metsästin ihna älyn kauan ja tässä on useampaa ruskean sävyä, se ehkä se syy miksi se toimii tällaisen mustankin ihmisen mielestä! :)

Bella, ONNEA ihan kauheasti! Hienosti olet varmasti jaksanut ahertaa! Nauti! Ja tosiaan, tämä kevät vain hävisi kalenterista, myös minulta!

Suvi M, kiitos! Ja jaksamista muuttoon, huomasin, että blogi lomailee... :)