2010-05-03

DayKuvat: Torey Jane


Voihan mikä viikko takana! On pitänyt kiirettä ja vappuakin piti ennättää viettää ystävien kanssa. Tällä ja ensi viikolla koneen vieressä odottaa viimeiset rutistukset ja sitten voi ansaittu kesäloma alkaa. Taloprojekti odottaa alkamistaan ja sisustuskuume alkaa nousta pikkuhiljaa. Dayn tyynyt ovat ihanan boheemeja ja yhdistäisin ne johonkin todella yksinkertaiseen tuomaan luonnetta. Ihania! Ja kuvat ovat todella kauniita, vai mitä? Ja tahtoo sitten myös tuollaisen vihermajan... Kekkilällä oli muutes uutuutena aika hieno tuollainen, vaikka kulunut ja patinoitunut on kaikkein hienoin...

5 kommenttia:

Malia kirjoitti...

Oi mä pidän myös Dayn tyynyistä. :)
Me ei tilattu kokoelmasta ollenkaan noita mustavalkoisia tekstityynyjä. Yritin saada niitä nyt kun tuntuu kaikkien kyselevän sellaisten perään, muttei niitä jälkikäteen. Mä olin kuulemma tilatessa sanonut ettei todellakaan oteta noita, kuka haluaisi tyynyn missä on numero tai lukee no :))) Joskus tyhmyydestä sakotetaan. Noh, toivottavasti saadaan sitä Love-tyynyä...

Paulis kirjoitti...

Niin, pidän itse myös enemmän noista kuviollisista, mutta kuvassa nuo numerot näyttävät ihan hauskoilta. Muistan joskus aikoinaan, kun Gantin tähtityynyt tulivat ystäväpiirissä käydyn keskustelun, että kuka noita joulutyynyjä nyt ympärivuoden haluaisi katsella ja kuinkas sitten kävikään... :) Ehkä sama noiden kanssa, tarvii totuttelua... Love tyyny olis ihana kesäks, tarvii tulla kurkkaamaan, kunhan kiireet hellittää... Onko sulla muuten kokemusta Dayn laadusta? Joskus tyynyt nyppääntyvät käytössä, meillä sohvalla todellakin ollaan!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noita dayn tyynyjä saisi täältä Helsingistä? Pojalle olisivat mieleisiä..

Violette kirjoitti...

Mä niin pidän tästä Dayn tyylistä. Mustavalkoisuuskin miellyttää, vaikka kesä on kohta täällä.

Mainitsit taloprojektista..?! Kerro lisää! Taidan olla nimittäin samassa vaiheessa. Ollaan tilasuunnitelman loppuvaiheessa, eka kerta käyty rakennusvalvonnassa kuvien kera. Millainen talo teille on tulossa vai onko se remonttikohde?

PS En ole vielä ehtinyt tätä sanoa, mutta nyt tulee: erittäin kiva, että jatkoit blogiasi tauon jälkeen taas!

Paulis kirjoitti...

Anonyymi, en ikävä kyllä osaa sanoa, mistä Day:n tyynyjä löytyy pääkaupunkiseudulta. Turusta niitä löytyy Sisustuksen Koodista! :)

Violette, tontti odottaa taloa, jota aletaan nyt piirtämään arkkitehdin kanssa. Jännää ja suunnittelu IHANAAAAAA!!! Ja ollaan tätä jo odotettukin... Edellinen koti oli Kannustalon Onnela ja nyt olisi tarkoitus hakea jotain modernimpaa, mutta kuitenkin kotoisaa... Onnea rakennusprojektiin teillekin!