2010-04-08

Huntereista



Katsokaas minkälaisiksi ovat pari vuotta vanhat Hunterini menneet! Omituinen harmaus on ottanut vallan entisistä kiiltävän mustista saappaistani. Olen pitänyt saappaita hyvin, huuhdellut liat jne., mutten ole niitä koskaan hoitanut kumisaappaiden hoitoaineella. Saappaat näyttävät sen verran epäsiisteiltä tällaisenaan, että oli pakko saada aikaiseksi ostaa oikein oikea hoitoaine ja käydä hommiin. Neljännen hoitoaineen levityksen jälkeen tulos on edelleen heikko; harmaus on lähtenyt vain hitusen. Huoh. Eli pieni vinkki teille kaikille, jotka olette investoineet Huntereihin tänä vuonna, suosittelisin ostamaan jonkinmoisen hoitoaineen heti ja hoitamaan saappaita säännöllisesti ja kenties vältytte tältä. Ja olen kuullut, etten ole ainoa, ilmiö on Huntereille kuulemma yleinen.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Harmillista.
Mistä olet ostanut tuota saapashoitoainetta?
Minunkin pitäisi ostaa kun omat kiilakorkonokialaiset ovat menneet samalla lailla "likaisen" näköiseksi.

Skirty kirjoitti...

Oho! Olipa yllättävä ilmiö :-o
Hyvä tietää, että tuollaistakin mömmöä siis myydään, jotta kumpparit säilyisivät kauniina. Itse kun olen just pohtinut, että jotkut citysaappaat tarttisi itsellekin hankkia.

suvi m / Valkoinen Harmaja kirjoitti...

Voi ei. :/ Toivottavasti nuo saa korjattua...maalia...? ;D

Paula kirjoitti...

Tres chic, ostin Stockalta kenkäosastolta. Tosi hyvää kamaa, koko perheen muiden kumpparit tulivat kauniin kiiltäviksi paitsi mun Hunterit, mur....

Skirty, suosittelen mömmöä, todella toimii! Seuraavat citysaappaat itselläni ovat Ilse Jakobsenin, herkullisia... :)

Suvi m, niinpä! Maali on vielä testaamatta... ;)

Anne kirjoitti...

Mun Huntereissa oli lappu mukana, jossa kerrottiin saappaiden olevan luonnokumia, ja siitä johtuen ne tulevat harmaantumaan. Se on kuulemma luonnollinen ilmiö ja kuuluu asiaan.

Hitsi kun heitin sen lapun meneen, en muista enää ihan tarkkaan tekstiä.

Mutta koska noi on luonnonkumia, ei muovia, niihin ei taida tehota hoitoaineet...

Harmi :(

Mutta muuten saappaat on ihanat.

Anonyymi kirjoitti...

Ao. tekstiä löytyi Hunterin sivuilta..mahtaneeko sitten oikeasti tuo heidän myymänsä aina todella pitää ne uuden veroisina tai korjata jo harmaantuneita, mene ja tiedä. Ihanat ne kuitenkin on, saan kierrätyksessä kaverilta haalean pinkit, niissä harmaantuminen on kaunista, eivät ole niin silmiinpistävät. :D

"When purchasing your Hunter boots, consider Hunter UV Tech Cleaner* to maintain the ‘like new' look of your Hunter Rubber Boots and help to preserve flexibility and colour by providing essential plasticising oils lost by the degrading effects of the sun. Click here to buy Hunter UV Tech* online now.

* UV Tech is not suitable for use on Regent or Gloss boots. Please use a soft cloth to remove any white marks that may appear. "


t.Susse

Alma kirjoitti...

Voi ei! Munkin Hunterit on jo alkanut harmaantua! Uskoin, että ne saa tuollaisella jollain voiteella uuden veroisiksi.:( Pitäisiköhän kokeilla sit Hunterin omaa töhnää? Onko tuossa kuvassa siis before vai after, kun olit käsitellyt?

Paula kirjoitti...

Malia, kiitos tiedosta! Tyypillistä mulle, en ihan rehellisesti tiennyt, että kumisaappailla on eroja, kumi kuin kumi... ;) No, täytyy siis vissiin vaan asennoitua mahtaviin kulahtaneisiin saappaisiin.

Susse, kiitos tästä! Taidan käydä kurkkaamassa, jos ainetta sais tilattua...

Alma, kuvassa ennen käsittelyä, mutta kuten Malia tuossa jo ennustikin, niin Nokian voide ei näihin auttanut muuten kuin hetkellisesti...

Lilou kirjoitti...

No voi rähmä! Onpa tylsä juttu.

Hmm... Mutta toisaalta, ajan patinaa, näyttääpä ainakin siltä, että olet reipastellut säästä huolimatta ;)

Paula kirjoitti...

Lilou, niin, patinaa jee... Olen tosiaan käyttänyt näitä, hyvät saappaat ovat olleet, tykkään. Täytyy hyväksyä saappaiden(kin) ikääntymisen merkit... ;)

Lena* kirjoitti...

Huntereiden harmauden saa kiillotettua pois tietyntyyppisellä sienellä. Näin minua ainakin opastettiin Aleksanterinkadun Ziossa, josta ostin omat Hunterini. Soittakaapa Zioon ja kysykää, pulmanne saattaa hyvinkin ratketa :)

Paula kirjoitti...

Lena, olet aarre, kiitos vinkistä!!

Tintti kirjoitti...

Hunterithan on tosiaan luonnonkumia niin kuin joku jo aiemmin mainitsi. Luonnonkumi alkaa puskea vahaa pintaan ajan myötä. Silikonihoitoaineella kiiltoa saa kenkiin takaisin. Hunterisi ovat kieltämättä menneet jo aika harmaiksi mutta hyvän kuminhoitoaineen pitäis kyllä tehota. Zio ainakin myy ihan hunterin omaa puhdistusainetta joka puhdistaa vahaa kengän pinnasta. Suosittelen sitä. Kengät vaativat hoitoa mutta kyllä ne pitäisi oikeilla aineilla saada kuntoon.
Terv: yksi luonnonkumista valmistettujen kenkien myyjä.

Paula kirjoitti...

Tintti kiitos kovasti tästä! Ensi kerralla Hesassa liikkuessani käynkin Ziosta nappaamassa tuota ainetta! Kiva tietää, että tähän harmauteen on olemassa joku apu!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sama ongelma täällä näin pari vuotta jälkikäteen.. Kiinnostaisi että löytyikö mitään ratkaisua ongelmaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Heppo.fi myy ihan pelkästään Hunter-saappaille tarkoitettua Boot Buffer-nimistä tuotetta, jolla voi huoltaa saappaat taas uudenveroisiksi. Hintaa putelilla noin 20€