2010-04-11

Kiireestä...Kiireessä ei kannattaisi tehdä kymmentä asiaa samaan aikaan. Todisteena tästä olkoon ylläolevat kuvat, joita ei saisi edes julkaista, niin totaalisen säälittävän laatuisia ne ovat! Käsittelin vielä kuvaa, jotta siitä mustasta mössöstä erottaisi edes jotain, kuten Peakin arkipäivien pelastustakin(loistava öljykangasmainen pinta, joka pyyhkiytyy puhtaaksi helposti...), sekä Filipan Mickit, jotka oli pakko saada syksyllä, mutta jotka olen kelpuuttanut jalkaani jostain syystä vasta nyt. Taidan olla hullu, mutta väitän, että syksyllä saappaat olivat jotenkin tosi rumat jalassa... Käykö kenellekään muulle koskaan näin?? No, nyt saappaat joka tapauksessa ihan tuntuu toimivan, liekö syy sitten niissä tai korvien välissäni... :)

On ollut ihanaa huomata, että blogiystävät ovat kaipailleet, olen ollut aidon liikuttunut teidän kaikkien ihanien sanoista, täällä ja muualla! Ehkäpä blogaamisen myötä myös omaan pukeutumiseen löytyy taas jotain uutta. Mennyt talvi on tullut keskityttyä muihin asioihin ja huomaan turvautuneeni päivittäin samoihin elementteihin: toppi, neule, farkut, ja Acnen pipot ja kaulurit... Olen niin jumiutunut noihin Acnen pipoihin, että tekee oikein kipeää ajatella, että kohta tulee HIKI, jos niitä käyttää vielä...

2 kommenttia:

suvi m kirjoitti...

Ihana takki ja tuo pipo sopii sinulle kauniisti. Kuvissa ei mun mielestä ole mitään vikaa. Kaunis tuolikin pilkottaa tuolta taustalta.

Paulis kirjoitti...

Suvi m, kiitos, pipo on ihan lemppari! No, olihan ne kuvat nyt jotenkin ihan rakeisia... ;) mutta hyvä, jos ei ihan silmille pomppinut! Ja rakastan tota tuolia!