2011-11-14


Viikonloppuna oli aikaa puuhastella pihalla ja tehdä äidin kanssa pilttipurkki-lyhtyjä, sytytellä tuikkuja niihin ja ihastella sitten illan pimetessä. Hassua, kun keväällä istutetut kukat kukkivat vielä marraskuussa näin upeasti. Pienistä asioista löytyvät isot ilot. (Anteeksi kuvien laatu huono, kolautin kameran ja nyt se elää ihan omaa elämäänsä, pöh)

Nyt täytyy lähteä hoitelemaan kuumeista tyttöä. Olemme pari vuotta säilyneet miltei ilman tauteja ja tänä syksynä onkin sairastettu senkin edestä. Ja kun edellinen kierros on ohi, uusi alkaa. Mikään ei tunnu niin kurjalta, kuin oman lapsen sairastaminen :-(

7 kommenttia:

Malia kirjoitti...

Voi vitsit miten ihanan näköistä, jäin vaan tuijottamaan ihaillen noita kuvia!

Jaksamisia pienelle sairastajalle, ei oo kivaa olla kipeä :(

Paula kirjoitti...

Voi kiitos :-)

Nyt on taas rakennusväsyn jälkeen ollut intoa ja energiaa järkkäillä kaikkia kivoja juttuja kotiinkin. Pimeä aika on siitä ihanaa, että voi laitella tuikkuja JOKA paikkaan :-)

tarzan kirjoitti...

Mitä tunnelmaa! Noi lyhdyt on kyllä nättejä, tarttis itsekin löytää aikaa (ja tyhjiä purkkeja) niiden tekemiseen :) Mulla oli mielessä esim. pitsin käyttö koristuksena, hmm... :)

Paula kirjoitti...

tarzan, joo vaikka musta pitsi. Piltit on hyviä välipaloja, tai vaikkapa hillosilmänä maustamattoman jugurtin kanssa. Ja siihen vielä hippasen mysliä, nams. Tosin mitkä vaan purkit käy. Lasiset feta purkit on kanssa testattu. Niihin mahtuu pieni "hautakynttilä", joka palaa kauemmin kuin tuikku.... Seuraavaksi pitäisi löytää aikaa vääntää pari ihanaa kranssia. :-)

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia,ei malta odottaa että pääsee paikanpäälle fiilistelemään ;) -M

suvi m kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!

Pikaista paranemista sinne! Lasten sairastelu on niin ikävää. :(

Paula kirjoitti...

M, sua odotetaan jo kovasti!

Suvi m, kiitos. Tykkään hirmusti värkätä juuri tämän tyylisiä asetelmia. Paljon ruukkuja. :-) Ja lasten sairastelu on tosiaan kurjaa, mutta onneksi aletaan taas olla voiton puolella.