2011-11-11

Finnish Design shop tarjoaa kasapäin haaveilun kohteita. Character-valokirjaimesta olen haaveillut jo kauan. Täydellistä vain ei ole vielä sattunut kohdalle. Jään siis vielä haaveilemaan. Hayn Prince-tuoli sopisi kotiimme. Se on mukavan moderni, mutta kuitenkin siinä on lämpöä. Woodnotesin New York matto olisi kiva olohuoneeseemme, jossa on aivan liian pieni matto tällä hetkellä. Haaveilen myös Jielde-valaisimesta keittiön saarekkeen päälle kattoon, Hayn päiväpeitosta, uudesta sohvasta alakertaan, parista nojatuolista saunan vilvoittelutilaan, uusista virkatuista torkkupeitoista, kampauspöydästä kylpyhuoneeseen (se mahtuisi sinne nippanappa), muhkeista karvamatoista, Hayn säilytyslaatikoista vaatehuoneeseen, sekä uudesta televisiosta. Listani  on pitkä ja monet eivät varmasti toteudu todellakaan ihan heti. Hiljaa hyvää tulee ja mielikin saattaa matkan varrella muuttua vielä moneen kertaan. Haaveilu on kuitenkin mukavaa.

4 kommenttia:

Minna.K kirjoitti...

Finnish Design Shop on myös minun yksi haavekauppa, jossa on ihana selata kaikkea mitä tahtoisi kotiin. Sinulta löytyy varsin hyviä vaihtoehtoja!

Paula kirjoitti...

Hei Minna.K! Ja tervetuloa Garderobiin!! Menin heti uteliaana kurkkimaan blogiisi ja se on ihan järjettömän kiva blogi! Kului ilta mukavasti! Ihania juttuja!!

FDS on tosiaan ihana haavekauppa, siellä on kiva käydä virtuaalisilittelemässä ihanuuksia. Huoh...

Karavaani kulkee kirjoitti...

Multa saisit halvalla valokirjaimen...Kurkkaappa ja laita viestiä.

Paula kirjoitti...

Hei Karavaani kulkee! Kurkkaisin mielelläni, mutta mistä? Klikkasin sun profiiliin, mutta en löytänyt sieltä mistä kurkkaisin... :-) Mutta joo valokirjain kiinnostaa!!