2010-04-12

Illasta


Terveisiä Nina's-liikkeen Turun pop-up storen avajaisista! Malia oli jo laittanut blogiinsa muutamia herkkupaloja, joten itse tyydyin nautiskelemaan tunnelmista ilman valokuvauspaineita. Tosin ihania valokuvia olisi saanut vaikka kuinka: herttainen Nina itse mielettömässä Dries Van Notenin mekossaan ja upeissa koroissaan, ihana Malia suloisessa naisellisessa hameessa ja Filipan kauluspaidassa, kauniin Pipsan leipomat herkulliset cup-caket sekä kaikki ne mielettömät Nina'sin tuotteet. Itseäni jäi harmittamaan upea trenssi, joka ostettiin heti. Ystävällinen Nina tosin lupasi vielä tiedustella josko sitä vielä jostain löytyisi. Toivon niin. Kerroin juuri nimittäin Malialle, että näin viime viikolla Turussa keskustassa mielettömän näköisen nuoren miehen, jolla oli täydellinen beige trenssi sekä kirkas kukallinen huivi kaulassa. Juuri sen lookin haluan tähän kevääseen! Kiitos upealle Ninalle ihanista avajaisista ja söpöstä goodie-bagistä!

6 kommenttia:

COCO kirjoitti...

Hei, täältä löytyy kohtalotovereita! Mä olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi, nyt palasin goodie bagin ja tiskirättien kans himaan. :)

Paulis kirjoitti...

Coco, jepjep. Ihania juttuja, huoh... :)

Bella kirjoitti...

Ihanaa että bloggailet taas! Oon tässä talven aikana ehtinyt kaipaamaan sun juttuja ja miettinyt että mtäköhän sulle on tapahtunut!! :))

Paulis kirjoitti...

Bella, ihanaa kuulla SUSTA!! Talvi on mennyt opiskellessa, nyt alkaa helpottamaan, enää muutama jutska tekemättä ennen ansaittua kesälomaa... Nyt puhkun intoa taas, ihanaa blogailla pitkästä aikaa! Mitäs sulle, et sitten ole herätellyt blogia henkiin vielä...:)

Bella kirjoitti...

Hahaa, oli kyllä pari kuukautta kun kaveri sai jotenki yli puhuttua, mutta sitten kiire ja stressi yllätti eikä mikään oikein inspiroinut!;) Keväästä taitaa tulla melko kiireinen joten saas nähdä jos herätän blogin taas eloon! :)

Paulis kirjoitti...

voi kiireet nurkkaan ja blogi eloon vaan!! :)