2011-10-12


Nyt ollaan toivuttu viime viikkoisista Amerikan YLLÄTYS vieraista. Naureskeltiin, kun saatiin puhelu, että oltais nyt sit tulossa. Ihanaahan se on, kun yllättäen tullaan (no joo hiukan saatiin varoitusaikaa :-). Joskus muuten  jopa ärsyttävyyteen asti tänä päivänä buukataan kyläilyjä. Yllätysvierailut kunniaan.

Otin tänään auringonpaisteessa olohuoneesta kuvan. Rakastan tuota hassua käkkärää, joka siis kuulemma on japanilainen temppelipuu. Bongasin sen ja tuon essent'ial pussukan Helsingistä. Ja sanonpa samaan hengen vetoon, että miten nuo Missonin tyynyt näyttää niin erilaisilta ja freeseiltä raidat noin päin? Joskus pienelläkin muutoksella on iso vaikutus. Koko olohuone muutenkin vielä hakee muotoaan. Toin viime viikolla kaksi Hayn tuolia tänne ja nyt odottelen mattoa pesulasta, jotta voisin tehdä mattokokeiluja. Taas alkaa olla virtaa sisustella... :-)

Ihana Suvi m olikin vinkannut, että täällä taas blogaillaan. Tervetuloa vanhat ja uudet. Yritän saada postaustahtiakin tiiviimmäksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniin näköinen olohuone! :) Ihanan raikkaat värit!

Paula kirjoitti...

Kiitos katariina. värit on tällä hetkellä todella valkoiset, kun seinilläkään ei vielä ole mitään. Unelmissa olisi saada tosin joku iso väripilkku. Toisaalta ikkunoista avautuva luonto on tällä hetkellä niin värikäs ja mieletön, ettei tänne sisälle ihan lysti vielä ole mitään kaipaillut. Taidan olla tylsimys tässä suhteessa ;-)

Kiva blogi ja kivoja juttuja sinullakin! Mukavaa saada uusia blogituttavuuksia! :-)

MJ kirjoitti...

Olet täysin oikeassa tuosta kyläilyn buukkauksesta. Se menee nykyisin ihan rasittavuuteen saakka. Ja sorrun samaan itsekin. ;)

Paula kirjoitti...

Totta MJ, myös minä. Mutta olis ihanaa, kun vois piipahtaa kaverin luo vaikkei kaikki olisikaan tiptop ja pöydässä tuoretta pullaa. Eihän se siinä kuitenkaan ole pääasia. :-)