2011-10-27
Blogit ovat aivan mahtavia inspiraation lähteitä. Itse en koe olevani todellakaan kovinkaan innovatiininen, en sisustuksessa enkä pukeutumisessa. Muilta on kiva saada ideoita ja monesti näkemäni kivat kuvat jäävät mieleen. Näin kävi nähtyäni Cocon aina yhtä kauniissa blogissa kuvan pienestä pyöreästä maljakosta. Hänen ihana maljakkonsa tosin oli Svensk Tenniltä... Kirpparilta löysin kuitenkin oman söpösen maljakon kolmella eurolla. Maljakon kyljessä luki Duran Schott ja nopealla Googletuksella selvisi, että "maljakkoni"on oikeasti laboratorio käyttöön valmistetty pullo. Ihania tarinoita näillä kirppislöydöillä :-)

2 kommenttia:

COCO kirjoitti...

aww... kiitos! Ihana ihana kuva!!Sun maljakko on ihan huippu hieno löytö. Olispa aikaa kiertää enemmän kirppiksiä, sieltä löytyisi varmasti niin paljon kivaa. Juurikin kauniita maljakoita...

Paula kirjoitti...

Moi Coco! Sun kuvapas oli ihana ihana ihana! käyn siellä säännöllisesti, mutta en tiedä miksi sinne ei tule kommentoitua. huomaan itsessäni saman mm. Lilyn sivuilla... :) Mutta joo, mielettömän ihana blogi sulla. Ja pitäisi tosiaan kierrellä enemmän, vois löytää vaikka mitä aarteita! :)