2011-09-28

Oma Thereseni


Therese Senneholt julkaisi juuri  uuden kokoelmansa. Ihania olivat jälleen kaikki. Meidän oma Therese löysi lopulta uudessa kodissa paikkansa makuuhuoneesta. Mallailtiin sitä joka huoneeseen, mutta tähän se minusta istui parhaiten. Tarran ostimme miehen kanssa jo viime talvena Tukholmasta, rakennusajan "virkistysreissulta", jona molemmat olivat t o t a a l i s e n loppu rakentamisesta. Kyllästytti ja uuvutti. Teksti kolahti molempiin ja ostimme sen ikäänkuin palkinnoksi jo tehdyistä hommista. Siinä se sitten muistuttelee meitä joka päivä siitä miten joskus voisi yrittää hieman relatakin. As if :-)

*Kuva taattua IPhone laatua, sorry*

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Näyttää tosi kivalta ja teksti sopii hienosti tuohon. Mistä tuo päiväpeitto? :)

Paula kirjoitti...

Kiitos Anu. Päiväpeitto on ihan Ikeasta. Olen kyllä aivan kyllästynyt, mutta päiväpeittoja on tosi vaikea löytää kivoja. Tai ainakin mun mielestä :-)

suvi m kirjoitti...

Tosi kaunista. Tuo on seinätarra, josta minäkin pidän (yleensä en pidä niistä). :)

Paula kirjoitti...

Niin, seinätarrat ei yleensä ole mitään kovin kivoja tosiaan. Mutta tää oli pakko saada ja korkeaan tilaan se sopi kivasti. Katsotaan tosin kuinka kauan tosta on mitään jäljellä, kun meidän poitsulla on aivan pakko-oireisia piirteitä "rapsutella" kirjaimia "ihan vaan pikkasen" :D