2010-04-19

Hullua...


Leggarit Zara, huivi Zara, toppi ja tunika American Vintage, nahkatakki Nymph, balleriinat H&M

Viime viikko meni kevätflunssan kourissa. Hulluille päiville piti vääntäytyä vielä kuitenkin ostamaan alumiiniset Tolomeot, joita olin jo pitkään kaavaillut makuuhuoneen lampuiksi. Ja sitten jossain vaiheessa vaikkapa lastenhuoneisiin. Tykkään lampuista, jotka ovat monikäyttöisiä, eli niitä voi sitten heitellä huoneeseen kuin huoneeseen. Olisin ehken mieluummin ottanut yhtä kokoa suuremmat Tolomeot, mutta nämä olivat nyt niinsanotusti hullun halvat, että päädyin näihin. Pitäisi vielä saada aikaiseksi ostaa polttimot näihin. Kivat ovat, olen näistä iloinen. Keväällä tulee aina kauhea pesänrakennushimotus. Nytkin tekisi mieli uusia sohvan tyynyt ja saada vähän väriä värittömään kotiin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä juuri nuo pienimmät tolomeot on söpöt juuri esim. yöpöydälle :). t. Tina

Anonyymi kirjoitti...

Huomaan että sulla on ballerinat!:)
Ihanaa, se kausi on alkanut.
Itse olen täällä Munchenissä kipitellyt myös ballerinoissa, ja toiveissa olisi että saisi samaan rataa jatkaa koto-Suomessa:)

MJ kirjoitti...

Pesänrakennusviettiä pukkaa täälläkin. ;)

Paulis kirjoitti...

Tina, niin tiedätkö saatat olla ihan oikeassa. Ensin mietin, että nämä ovat ihan pikkiriikkiset, mutta yöpöydällä mittasuhteet ovatkin ihan kohdallaan. Täytyy testailla vielä työpöydälle, miten siihen sopii... ;)

Tres chic, vieläkin reissussa?? Munchen on tosin varmasti ihanan keväinen!Balleriinat on, vaikka nämä ovat kamalat muoviset H&M-versiot. Ihastuin niitteihin... Mutta tiedän, että nämä eivät pääse jalkaan monesti, inhoan hikijalkoja!!! :D

MJ, pesänrakennus on hauskaa!!!