2011-09-28

Oma Thereseni


Therese Senneholt julkaisi juuri  uuden kokoelmansa. Ihania olivat jälleen kaikki. Meidän oma Therese löysi lopulta uudessa kodissa paikkansa makuuhuoneesta. Mallailtiin sitä joka huoneeseen, mutta tähän se minusta istui parhaiten. Tarran ostimme miehen kanssa jo viime talvena Tukholmasta, rakennusajan "virkistysreissulta", jona molemmat olivat t o t a a l i s e n loppu rakentamisesta. Kyllästytti ja uuvutti. Teksti kolahti molempiin ja ostimme sen ikäänkuin palkinnoksi jo tehdyistä hommista. Siinä se sitten muistuttelee meitä joka päivä siitä miten joskus voisi yrittää hieman relatakin. As if :-)

*Kuva taattua IPhone laatua, sorry*

2011-09-22

DIY


En muista mistä olen tämän(kin) kuvan joskus aikoinaan bongannut, mutta ajattelin kokeilla viikonloppuna, kun lupaili kivaa ilmaa. Näyttäisi ihanalta  pimeänä iltana. Sementtiä sankoon ja karahka pystyyn, ei kai se sen kummempaa ole, vai?

2011-09-21

Hei armaat!

Piiiiiiiitkästä aikaa! Viime postauksesta on tosiaan vierähtänyt. Apua, ihan jänskättää jotenkin "olla täällä". Jotkut ihanat olivat käyneet huhuilemassa ja tulin nyt tänne fiilistelemään, josko garderobi alkais taas heräilemään sadan vuoden unestaan. Elämä on ollut kovin kiireistä ja kuvassa istuskelen vastavalmistuneen talomme olohuoneessa sohvapöydän ääressä. Tästä on tullut iltaisin ihan lempipaikka, saa itsekseen lukea lemppariblogeja ja hörppiä teetä, kun toiset tuhisee alakerrassa ja mies katsoo alhaalla telkkua.

Aloitin blogini joskus aikoinaan ajatuksena jakaa toisten samanhenkisten kanssa ajatuksia tyylistä, muodista ja kaikesta mahdollisesta kauniista hömpästä. Tällä hetkellä elämä on sen verran kiirusta, että kaapista heitetään ekat käteen sattuvat päälle ja toivotaan, ettei ollut ihan kauhea tyylimoka. Uuteen kotiinkin on tullut hankittua enemmän kivoja juttuja kuin vaatekaappiin. Rakentamisen vuoksi sisustus on tällä hetkellä suurempi intohimo kuin vaatteet ja muoti. Saako garderobissa siis höpistä milloin mistäkin ihanasta ja kauniista?