2010-07-05

Tyttöjen valtakunta




H&M Homen sivuilta netistä löytyi superalelöytö. Tyttärille nimittäin uudet päiväpeitot piristämään huoneita ja hinnaksi jäi hippasen alle kymppi. Laatu ei nyt varmasti ole niin kaksinen, peite aika ohut, mutta hintaansa nähden aivan loisto. Ja nyt voi huoletta pitää niin kauan kunnes olisi kiva vaihtaa värimaailmaa jne... Tyttärien huoneet melkoisen identtiset, toisella tytskyllä sama lamppu valkoisena ja Mukana myös Paul Frankin kellosta napattuja värejä, mm. turkoosia. Uusista tulevista huoneista molemmilla on jo selkeä visio, toinen haluaa vihreää ja toinen vielä enemmän pinkkiä. Poika ei halunnut jäädä yhtään huonommaksi ja ilmoitti maalaavansa huoneensa keltaiseksi ja lilaksi... :)

2010-07-01

Tea-party!


Läheiseni tietävät, että rakastan teetä. Kahvia en ole koskaan opppinut juomaan, takana on yksi traumaattinen kahvipöytäkokemus, jossa en nuorena tyttönä kehdannut sanoa kahvia kaataneelle emännälle ei kiitos, kun kahvi oli jo kaadettu. En tajunnut laittaa joukkoon edes maitoa ja sokeria... Vieläkin puistattaa... :)

Kaikkein läheisimmät tietävät, että en ole juonut enää muutamaan vuoteen muuta kuin vihreää tai valkoista teetä. No, tiukassa paikassa juon kyllä muutakin, mutta mieluiten en. Olinkin aivan innoissani , kun yksi ystävistäni yllätti taivaallisella lahjalla. Ja katsokaa miten herkullisen kauniita pakkaukset ovat!! Tähän Pukka- merkkiseen teehen ystäväni oli tutustunut Sveitsissä asuessaan ja törmännyt samaiseen Pukkaan Luomuidylli-nimisessä (humalistonkadulla) kaupassa täällä Turussa. Tee on tehty puhtaista yrteistä ja maku on sen mukainen, taivaallisen hyvää! Pinkissä Love-teessä maistuu hennosti lakritsanjuuri, vihreä tee oli suloisen pehmeää ja Pleasure rauhoitti mukavasti iltasella ja maistui kanelille. Tässä oiva pieni tuominen teestä pitävälle!!