2010-06-30

Mainoksen uhri


Taistelu huonokuntoisia kynsiä ja kynsinauhoja vastaan jatkukoon. Viimeisimpänä aseena tässä väsyttävässä taistelussa tuli testattua Gloriasta bongattua Diorin Creme Abricotia, joka on siis kynsinauhavoide. Tuotetta hehkutettiin palstalla, missä toimittaja kertoo mitä käyttää ja mitä kokeili, uudet suosikit jne. Diorin uskollisena ystävänä ilahduin toimittajan kertoessa rasvan olevan ihanan hoitavaa ja yleellistä ja plussaa tietenkin tippui myös kauniista rasiasta ja rasvan herkullisesta väristä. Mutta... Ostettuani tuotteen ja kokeiltua sitä, en voi muuta sanoa kuin, että suuri pettymys. Aivan kauheaa tähmää, joka ei imeydy tämän elämän aikana, eikä lopulta lähde edes pyyhkimällä (eikä kahdella saippuointi kerrallakaan) vaan värjää kynsinauhat oransseiksi jämähtäen siihen. Tjaa, no, saattavat kynsinauhat olla tapahtuneen jälkeen sitten pehmenneet, mutta itselläni meinasi mennä järki moisessa projektissa. Eli jos jollain on hyväksi havaittu, ja nopeasti imeytyvä kynsinauhatuote, saa vinkata!! Tämä puteli pääsee minulla ainoastaan koristeeksi! Ja opiksi otetaan (jälleen), kaikki ihanuudet eivät toimi kaikilla!

2010-06-28

Villaa kesällä


Neuletakki Filippa K, mekko Hunky Dory, läpyt Tory Burch, aurinkolasit Ray Ban

Brrrr... Aika viileitäkin päiviä on tähän kesään mahtunut. Oli pakko kaivaa Filipan villatakki kaapista, niin jäätävä tuuli puhalsi eilen päivällä. Villa tosin on siitä nerokas materiaali, että se hengittää, eli tukahduttava olo ei tule, vaan sopivasti lämmitetty! Psst, sama neuletakki löytyi Stockan alesta, ainakin upean sähkönsinisenä. Saatan vielä katua, etten sitä napannut mukaan..

2010-06-26

Suloista suvea!


Mekko Cheap Monday, varvasläpyt Tory Burch, aurinkolasit RayBan

Ihanaa juhannusta, ystävät! Olemme viettäneet elämämme ensimmäistä cityjuhannusta, eikä kuulkaas ole ollenkaan hassumpaa ollut! Taloyhtiö kylpee hiljaisuudessa eikä edes autojen ääni häiritse. Kaupungissa tällainen hiljaisuus on luksusta. Eilen käytiin nauttimassa lämmöstä ja kesästä autiolla uimarannalla ja paluumatkalla omalla tontilla keräämässä juhannuskukkia ja saunavastat juhannussaunaan. Illalla grillattiin ribsejä ja herkuteltiin kesän ensimmäisellä mansikkakakulla. Eikä sadettakaan sitten loppujen lopuksi tullut kuin muutama pisara. Päivä lähenteli täydellisyyttä...

2010-06-23

Prinsseistä...


Viikonloppuna katsottiin tietenkin Victorian ja Danielin häitä. Sohvalta löytyi naisia/tyttöjä kolmessa polvessa. Vanhimmat siemailivat Fresitaa ja nuorimmat vadelma limua, mutta joka ainoa oli aivan yhtä haltioissaan tosielämän prinsessa unelmasta. Victoria oli mielettömän kaunis ja vaikka Daniel ei komeudessaan yllä Carlin tasolle niin sulatti hän sohvalla olijoiden sydämet aitoudellaan. Voi miten söpö pari, ihanan rakastuneita ovat!

Oman elämäni prinssin kanssa ollaan seikkailtu jo yli 15 vuotta. Hän ei ehken ole "täydellinen", mutta kaikkine ihanine vikoineen juuri sopiva minulle - ja mikä parasta - hän osaa yllättää tasaisin väliajoin pienillä ihanilla yllätyksillä... Yllä olevat korut ovat tämän hetken lempparit, ihanan söpöt, simppelit ja herkät. Kyllä Efva Attling osaa... :)

2010-06-20

Dots


Mekko Acne, neuletakki By Malene Birger, korot Barbara Bui

Välillä on ihanaa päästä "tuulettumaan" arjesta. Ja ihanaa on laittautua ja pukea päälleen jotain, mitä ei normaalissa arjessa lasten kanssa tule päälle valittua. En tosin koe, että kotiäitiys tai äitiys on minkäänlainen este kivan näköiselle ja huolitellulle ulkonäölle, mutta mm. materiaaleissa on jonkinlaisia hmmm... sanoisinko rajoitteita. Silkki ei esimerkiksi ole herkkyytensä vuoksi ihan optimaalia arjen pyörityksessä. Ja siksipä olinkin niin iloinen, että sain "syyn" pukea ylleni rakastamani Acnen silkkisen pallomekon/tunikan taannoiseen tyttöjen iltaan. Sen muoto on muhkea, mutta olemus ilmava. Rakastan.